Hyra Husvagn - Privat

Hyra husvagn till sommaren & semestern

Vi hyr ut KABE kvalitetsvagnar veckovis (fredag-fredag) under perioden juni-augusti. Perfekt för semestern, vid mässor och utställningar, idrottstävlingar eller som bostad, kontor med mera. I hyresflottan finns två olika planlösningar att välja mellan, antingen med två enkelsängar eller med en dubbelsäng. Båda har nedbäddbar sittgrupp fram.

Totalvikt 1.500 - 1.700 kg.
Veckohyra 6.000 kr inkl. moms, försäkring, gasol.
Alla husvagnar är utrustade med värme, kök, belysning, kylskåp, TV-antenn, elkabel 20 m, 11 kg gasol samt backspeglar till bil.

Tillval:
Kem.toa med santitetsvätskor 320:-/vecka
Slutstädning 950:-/vecka
För långtidshyra begär offert.

Hyra husvagn på skidsemestern

Nu finns möjlighet att hyra husvagn på skidorter runt om i Sverige. KABE Rental AB erbjuder tillsammans med ett antal skidanläggningar ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ till stugor och hotell. Skidanläggningar där ni kan hyra uppställda husvagnar från KABE Rental. Uthyrning per vecka eller weekend.

För frågor och bokning – kontakta respektive anläggning:
Mullsjö, Knaggebobacken Tel: 0392-210 95
Kisa, Tolvmannabacken Tel: 019-29 55 90
Föllinge, Åkersjöns Camping Tel: 070-349 64 44
Åre, Åre Camping Tel: 0647-507 70

Planlösningar för våra husvagnar

Närmaste depå för att hämta och lämna husvagn

Fler fördelar med att hyra en husvagn

Billigare än hotellrum

Att hyra husvagn blir billigare för dig eller arbetsgivaren, och betydligt mer hemtrevligt än att bo på ett anonymt hotellrum eller vandrarhem varje gång du jobbar borta länge.

Kortare transporter

Långa pendlingsresor tär på både humöret och plånboken, men inte minst på miljön. Hyr en husvagn istället så är du aldrig långt hemifrån, även om du är på bortaplan.

Bättre sociala kontakter

Att bo borta med andra blir ofta väldigt socialt. Bor du dessutom på en camping är det liv och rörelse året runt. Varför inte hyra en av våra stora vagnar och dela med jobbarkompisen.

Billigare att laga mat själv

Att äta ute många dagar i veckan kostar pengar. Att äta inne i din egen husvagn blir som hemma – godare, billigare och troligtvis nyttigare. Du bestämmer menyn.

Försäkring och service ingår

Att bo som hemma borta, är enkelt. Försäkring och service ingår så klart i hyran, och skulle du behöva hjälp har du hela KABE:s nordiska återförsäljarnät inom räckhåll.

Förenklade reseräkningar

Att resa hit och dit, fram och tillbaka tär på tålamodet. Reseräkningar och körjournaler ska göras dessutom. I ett eget hyreshus på hjul har du tid över till annat – en löptur kanske?

Frågor om hyra husvagn? Kontaka oss!

Ring eller maila för offert:

Telefon: 036-39 37 25